18-april-2019

Magneti Marelli Checkstar: een service van wereldklasse

Antonio Cairoli, een strijdlustige en moedige motorrijder, is ook een getalenteerd en gepassioneerd rallyrijder. Daarom is de afgelopen jaren een succesvolle samenwerking tussen de onderneming en de Siciliaanse wereldkampioen opgebouwd. Dankzij het team Magneti Marelli Checkstar heeft Cairoli aan diverse edities van de Monza Rally Show meegedaan en won hij de Rally Legend achter het stuur van de historische en vaak winnende auto Delta Integrale.

In dit onderhoudende format wordt Tony voortdurend ondersteund door een monteur van Magneti Marelli Checkstar, die alle problemen op de route van onze kampioen tijdig kan oplossen. Vertrouwen op ons netwerk betekent dat u in goede handen bent en verzekerd kunt zijn van een service van wereldklasse.

 

Functionaliteitscookies uitgeschakeld


Efficiëntie, stiptheid en maximale aandacht voor de klant zorgen ervoor dat alle hindernissen snel kunnen worden overwonnen. Mis deze scènes niet en speel de video's van Tony af via de QR-code, of bezoek het YouTube-kanaal van Magneti Marelli Checkstar, waar u talrijke filmpjes kunt vinden.