07-november-2022

Maak nu eenvoudig een afspraak

Magneti Marelli Checkstar heeft een nieuwe Nederlandse website. Checkstar is in 2005 opgezet door Magneti Marelli Parts & Services als oplossing voor de behoefte van autogarages die de krachten willen bundelen. Inmiddels heeft het concept duizenden garages over de hele wereld. Sinds 2009 is de garageformule in Nederland en zijn er vijftig Checkstar garages door het hele land. Deze vallen allemaal onder hetzelfde dak genaamd www.checkstar.nl

Op www.checkstar.nl vind je alle aangesloten garages in Nederland bij het Checkstar netwerk. Met minstens één garage in elke provincie. Daarnaast is het mogelijk om een garage bij jou in de buurt te vinden door jouw postcode of plaatsnaam in te voeren op de website. Via deze weg kun je eenvoudig een afspraak maken.

 

Italiaanse kwaliteit in de autobranche

Magneti Marelli Parts & Services staat voor Italiaanse kwaliteit in de autobranche. Zij streven naar technologische innovatie en willen hier ook de maatstaf voor zijn op de aftermarket, waar zij hoogwaardige vervangingsonderdelen leveren en automonteurs uitstekende diensten aanbieden.

Toch is elke Checkstar garage een individuele garage waar zij hoge kwaliteit en service leveren, maar waar het gevoel van een buurtgarage heerst. Hoewel de garages gespecialiseerd zijn in Italiaanse merken, kun je bij de meeste Checkstar garages met elk automerk terecht.