20-maart-2019

De nieuwe spiegelcatalogus is er!

De productlijn is uitgebreid naar ongeveer 1.300 referenties aan spiegels en onderdelen zoals spiegelkappen en spiegelglazen. Magneti Marelli biedt de meest uitgebreide dekking van originele onderdelen voor de Europese personenauto’s, lichte bedrijfsauto’s en vrachtwagens.

De catalogus geeft door de overzichtelijke vormgeving een gebruikersvriendelijk overzicht van de eigenschappen van de afzonderlijke spiegels en bijbehorende componenten. Daarnaast is het mogelijk de juiste delen te zoeken met behulp van OE-nummers en de verschillende toepassingen.

Van bijzonder belang voor de garagist en de klant: de spiegels van Magneti Marelli zijn van originele kwaliteit. Daardoor is een eenvoudige, snelle en nauwkeurige montage, met verbeterde veiligheid en betrouwbaarheid, gegarandeerd.

Een fysiek exemplaar van de catalogus is vanaf nu beschikbaar op papier met bestelnummer 099990911812, of kan eenvoudig hier als pdf-document gedownload worden.

Bent u geen klant van ons?

Neem dan rechtstreeks contact op met een lokale Magneti Marelli garage. U kunt uw garage vinden via ‘Zoek een Checkstar garage’.