Als een netwerk met sterren wordt onderscheiden

Checkstar, een visitekaartje van onze kwaliteitsnorm
 

Functionaliteitscookies uitgeschakeld

 

 

Wereldwijd horen 4.000 garages en carrosseriebedrijven tot het Checkstar-universum.

De monteurs worden al sinds 2005 net als de beste koks met sterren bekroond. Met Checkstar hebben we onze garages en onze activiteiten in vervangingsonderdelen met elkaar verweven om het lidmaatschap van de Magneti Marelli-familie te vieren. Automobilisten kunnen bouwen op de meest up-to-date expertise van geschoolde monteurs die dagelijks kiezen voor de kwaliteit van onze vervangingsonderdelen.
 

Realtime expertise

De geschiedenis en traditie van Magneti Marelli en de innovatie die voortkomt uit onze drang naar onderzoek, staan altijd voor onze Checkstar-partners ter beschikking. Er is een gemeenschappelijke noemer die onze onderneming met onze medewerkers en onze partners met de automobilisten verbindt: Dat is de kennis die via opleidingen en ondersteuning uitgroeit tot expertise. We zijn blij met de gedachte dat we op deze manier bijdragen aan de veiligheid van miljoenen automobilisten: dat is ons hoofddoel.
 
 

Onze communicatie: een rechtstreekse verbinding tussen kantoor, handel, garage en automobilist.

Wij delen onze strategieën met de hoofdpersonen van Checkstar, die de communicatie van Magneti Marelli kunnen gebruiken om aan onze campagnes mee te doen. Er wordt niets aan het toeval overgelaten: van het bord dat de automobilist elke dag langs de straat herkent tot de werkkleding van de monteur die de automobilist de hand schudt, en van de uitrusting in de garage tot de gadgets waarmee hij wordt onderscheiden - elk element van de communicatie wordt voor de garages perfect met ons merk aangevuld om de hele wereld te tonen wie wij zijn.

Een groeiend netwerk

Het is ons gelukt om winstgevende overeenkomsten af te sluiten.
Ons netwerk is internationaal en stelt ons in staat om partnerschappen met marktleiders op te bouwen. Daarbij denken we bijvoorbeeld aan autoverhuur en verzekeringen. Een netwerk dat de resultaten verbetert en voordelen voor ons en onze partners mogelijk maakt.
Een filosofie waardoor wij groeien en ons netwerk kunnen uitbreiden.